Entrega dels Premis d'Art Autocugat

lluis_ribas_20100527.jpg

Com a creador i director dels Premis d’Art Autocugat, tinc el plaer d’organitzar un any més la seva V edició, juntament amb el patrocinador, Sr. Josep Mª Negre, gerent d’Autocugat, i amb la inestimable col·laboració del ajuntament de la nostra ciutat.

Enguany hem innovat el sistema per a la convocatòria dels Premis, que s’han pogut presentar via on line, de manera que ha estat molt més fàcil per els artistes fer-nos arribar la documentació de les seves obres.

Al Premi “Petit Format”, dotat amb 12.000 €, han participat 508 artistes professionals d’arreu del món amb obres de gran qualitat, per la qual cosa ha estat molt difícil per al jurat poder decidir els guanyadors. Enguany ha estat concedit a l’artista Carlos Morago, de Madrid.

El Premi “Beca d’Estudis”, dotat amb 2.000 € per als estudiants de les Facultats de Belles Arts, ha estat per a Paulo Escobar-Elorza, de Santiago de Xile.

I el Premi a “La Trajectòria Artística”, que personalment és el que em fa més il•lusió, ja que es concedeix com a reconeixement als creadors que han dedicat tota una vida a l’Art, i que consisteix en una escultura de bronze dissenyada per mi, enguany ha estat concedit al gran artista i millor persona, Antonio López.